Dekwall Wicanders

Fascinerende muren, met het comfort van kurk

In een dagelijkse leven dat steeds veeleisender wordt, is het altijd goed om te kunnen vertrouwen op een ruimte die comfort en ontspanning uitstraalt. Binnen de vier muren vertegenwoordigt wandkurk een alternatief voor conventionele bekledingen, met kurk muur oplossingen waarmee u de uitnodigende omgeving vindt  die u voor uw huis zoekt. Duizend- en -een verschillende patronen, texturen die dat speciale tintje geven, boordevol persoonlijkheid. Vul elke vierkante meter met stijl en u zal worden verbaasd over wat uw huis u nog u te bieden heeft.

Wicanders wandkurk is een uitstekende wand bekleding, het ontwerp van innovatieve texturen combineren het comfort van cork. Als een natuurlijk, ecologisch product, biedt de totale wandkurk collectie eersteklas geluidsisolatie. Het is tevens uiterst gemakkelijk te reinigen. De talrijke voordelen maken het verschil als het gaat om het aanpassen van uw huis.

 

 

 

 

Corktech Technology

Wicanders heeft dankzij de innovatieve Corktech-technologie in de loop der jaren kurken wand- en vloerbedekking ontwikkeld met unieke eigenschappen. Door gebruik te maken van een unieke meerlagenstructuur die de meest geavanceerde technieken met de unieke natuurlijke eigenschappen van kurk combineert, werd een hoogwaardige kwaliteitsvloer bekomen. Zo heeft men de perfecte combinatie bereikt van schoonheid, comfort en duurzaamheid.

 
  • Wicanders brick rustic grey
    kurkwand in woning
  • Wicanders brick white
    Kurkwand in uw woning