Kurk, vinyl, laminaat of parket laten plaatsen - ook voor de doe het zelf

Wilt u kurkvloeren plaatsen? Dan moet u bij expert Hoorewege zijn. Maar ook de plaatsing van parket, vinyl en wandkurk kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Na opmeting door de zaakvoerder en uw akkoord, legt Hoorewege de vloer van uw keuze in een handomdraai. U kan er ook voor opteren om de plaatsing zelf te doen. Wat uw wensen ook zijn, wij staan altijd voor u klaar om advies en uitleg te geven.

Klik- of lijmsysteem

Parket, vinyl, wandkurk of kurkvloeren plaatsen gebeurt a.d.h.v. 1 van deze 2 systemen:

  • kliksysteem
  • lijmsysteem

Als u kiest voor het kliksysteem, plaatsen we een zwevende kurkvloer bovenop de bestaande ondergrond. Het lijmsysteem is gebaseerd op kleeftegels die geplakt worden op een geëgaliseerde ondergrond. Na het aanbrengen van de lijm brengen we ook 3 tot 4 lagen vernis aan. Voor het egaliseren van uw ondergrond kunt u uiteraard een beroep doen op specialist Hoorewege. Ook voor het plaatsen van parket en vinyl gebruiken we dit klik- of lijmsysteem.

Van vloer naar wand

Behalve het plaatsen van kurkvloeren, parket en vinyl, installeren wij ook uw wandkurk. Wandkurk wordt kant-en-klaar op een vlakke muur gekleefd of ter plaatse op uw muur geschilderd. In het 2e geval zijn er minder naden zichtbaar.  

PVC -vloeren en -wanden schoonhouden

Kurvloeren, vinyl of parket zijn heel eenvoudig schoon te maken met de stofzuiger en een licht vochtige dweil. Uw wandkurk kunt u  gewoon afstoffen met een stofdoekje. 

Vraag uw gratis offerte aan

Parket, vinyl en kurkvloeren plaatsen, kunnen wij als de beste! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.