De voordelen van een kurkvloer

Kurk is een natuurproduct met uitstekende isolerende eigenschappen.

Snelle en gemakkelijke installatie

Of u nu voor een plakkend of een zwevend systeem kiest, kurkvloeren zijn gemakkelijker dan ooit tevoren te installeren. Met het verbeterde kliksysteem en de grotere formaten voor plakkende versies, bespaart u installatietijd en geld.

Duurzaamheid

Met de unieke kurkstructuur en slijtvaste toplaag biedt kurk u een oplossing voor alle gebruikniveaus. Een kurkvloer weerstaat jaren van gebruik en behoudt haar uitstraling.

Stil

De kurkstructuur in alle vloeren staat garant voor geluidsreductie. De kurk reduceert de geluidsoverdracht tussen en binnen ruimtes, wat voor een stillere en aangename sfeer zorgt in zowel een huiselijke, commerciële als industriële omgeving.

Comfortabel

De unieke eigenschappen van kurk maken de kurkvloeren ook enorm comfortabel om op te staan. De schokabsorberende eigenschappen van kurk zorgen voor een drukverlichting van voeten, gewrichten, benen en rug.

Warm

Door zijn thermische eigenschappen biedt kurk voordelen die andere vloeren niet kunnen bieden. De natuurlijke isolatie maakt een vloer in kurk aangenaam om aan te raken, zelfs met blote voeten.

Gezond

Kurkvloeren hebben een vuilafstotende toplaag die vuil, bacteriën en schimmel afstoot. Op deze manier helpen de vloeren mee aan het creëren van een gezondere en meer hygiënische omgeving.

Makkelijk in onderhoud

De speciale toplaag van de vloeren maakt onderhoud gemakkelijker en goedkoper. Een stofzuiger en dweil zijn de enige benodigdheden om uw vloer in kurk haar mooie uitstraling te laten behouden.

Milieuvriendelijk

De tegels zijn gemaakt van natuurlijke producten en daarmee een milieuvriendelijk vloeralternatief.