Wise van Amorim ECO-Cork

Duurzame vloeren

Waarom kiezen voor Amorim WISE?

Elk vloerdeel van Amorim WISE is gebouwd op dezelfde rotsvaste overtuiging. Een overtuiging die meer is dan een verzameling kenmerken, want vloeren moeten absoluut duurzaam zijn, goed voor uw gezondheid, het allerbeste comfort leveren en een positieve impact hebben op de toekomst van de planeet.
Amorim WISE is een duurzame, niet-PVC, zwevende oplossing die 100% waterdicht is, waardoor het de ideale keuze is voor elke ruimte zonder beperkingen. Met een Cork Rigid Core voor versterkte dimensionale stabiliteit en een superieure slijtvastheid is Amorim WISE geschikt voor elk residentieel of commercieel project. Een kurkonderlaag is inbegrepen voor extra prestaties, wat de voordelen van kurk verbetert, voor extra comfort, optimale temperatuur gedurende het hele jaar, ruisonderdrukking en een loopcomfort als geen ander.

Afwerking

Cork HRT

High resistance Technology finishing (HRT) verschaft een natuurlijk en flexibel oppervlak met een superieure slijtvastheid. HRT is bestand tegen microkrassen, voorkomt kleurdegradatie en zorgt voor een comfortabel gevoel. HRT wordt gemaakt met milieuvriendelijke materialen.

 1.HRT Beschermende Toplaag
 2.Natuurlijk Kurkfineer
 3.Kurk kernlaag
 4.Stevige PVC vrije kernlaag
 5.Click installatiesysteem
 6.Geïntegreerde ondervloer van kurk
 

Wood HRT

High resistance Technology finishing (HRT) verschaft een natuurlijk en flexibel oppervlak met een superieure slijtvastheid. HRT is bestand tegen microkrassen, voorkomt kleurdegradatie en zorgt voor een comfortabel gevoel. HRT wordt gemaakt met milieuvriendelijke materialen.

1.HRT PVC vrije Beschermende Toplaag
 2.Geprint Houtdessin (PVC vrij)
 3.Kurk kernlaag
 4.Stevige PVC vrije kernlaag
 5.Click Installatiesysteem
 6.Geïntegreerde ondervloer van kurk