Corelan

Design-kurkvloeren - exclusief en onmiskenbaar

Designvloeren gemaakt van het natuurlijke materiaal kurk zijn momenteel erg populair. Bij het innovatieve digitale printproces worden creatieve houtstructuren rechtstreeks op de kurkplanken geprojecteerd. De kurk blijft warm aan de voeten, is gemakkelijk voor de gewrichten, absorbeert geluid en is elastisch. De plaatsing van de nieuwe planken van 180 cm lang zorgt voor een bijzonder elegante uitstraling. In grote kamers zijn ze een lust voor het oog.

Corelan met een dikte van 11,0 mm is voorzien van een extra dikke 3 mm kurklaag. Samen met de zeer slijtvaste HotCoating®-oppervlaktecoating is het niet alleen ideaal in privékamers, maar vooral in commerciële panden zoals verkoopruimten, kantoren, boetieks of andere representatieve ruimtes.

Alle decors uit de Corelan-collectie zijn ook verkrijgbaar als 5 mm dikke kurktegels voor directe verlijming op de ondergrond. Hierdoor is hij ideaal toe te passen in alle vochtige ruimtes zoals de badkamer en toilet. Het tegelformaat is identiek aan het formaat van het 3-laags bord.

Het Corelan geprefabriceerde kurkparket biedt u vele voordelen:

aangenaam warm aan de voeten
zacht en elastisch
geluidsisolatie
warmte-isolerend
gemakkelijk te verzorgen
hoge lichtechtheid
 

 *geen vervuilende stoffen die dubieus zijn voor de leefomgeving of die de recycling verstoren - zeker niet in de coating
*Hout uit duurzame bosbouw
*vrijwillige geurtest van het product volgens DIN ISO 16000-28 door de fabrikant

Corelan wordt geproduceerd in overeenstemming met het kwaliteitssysteem van de Duitse kurkvereniging en de kwaliteit wordt continu gecontroleerd.

Het beproefde en veilige UNICLIC-systeem maakt het mogelijk. Corelan is kinderspel om zelf te leggen - zonder lijm. Daarna is het direct bewoonbaar.

 volgens de ZIRO garantievoorwaarden

HotCoating is een innovatieve keramische coating met een extreem hoge slijtvastheid. Elastisch en UV-bestendig. Door deze drievoudige coating valt de vloer in gebruiksklasse 32 en is dus geschikt voor gebouwen.