Parketvloer voor iedere woning en elke ruimte!

Wij maken ook graag een offerte op voor u.

 

WARM BY BAUWERK

De behaaglijke warmte van vloerverwarming gecombineerd met de warme uitstraling van een authentieke houten vloer, het kan met WARM!

De behaaglijke warmte van vloerverwarming gecombineerd met de warme uitstraling van een authentieke houten vloer, het kan! Dát weet de vakspecialist en dát weten wij. Sinds jaar en dag zijn wij aanbieder van diverse concepten op dit gebied. Met de toevoeging van WARM by Bauwerk Parkett aan ons assortiment kan nu iedereen zijn gedroomde houten vloer probleemloos op vloerverwarming leggen. De speciale houten vloercollectie op basis van HDF maakt het voor iedereen mogelijk.

Decennialang woongenot
Met de vloerencollectie van WARM kan nu ieders wens om een houten vloer mét vloerverwarming te leggen in vervulling gaan. Het tweelaags parket is opgebouwd uit een onderlaag van HDF en een eikenhouten toplaag. Door toepassing van HDF als onderlaag ontstaat een zeer lage warmteweerstand waardoor de warmte optimaal geleid wordt en de houten vloer snel de gewenste warmte krijgt. En door de stabiliserende constructie ‘werkt’ het parket nagenoeg niet. Bovendien levert het parket een positieve bijdrage aan een beter milieu.

Uniek lage warmteweerstand
Het WARM-concept is speciaal gericht op het behalen van maximaal rendement uit vloerverwarming- en koelsystemen. De geschiktheid van vloeren op vloerverwarming wordt door middel van een weerstandswaarde weergegeven. Hoe lager de warmteweerstand, warmte zoekt immers een weg naar boven, des te geschikter voor vloerverwarming. De norm bij alle typen vloerverwarming is 0,10 m2 K/W. De tweelaags parketvloer met onderlaag van HDF van WARM by Bauwerk by Parkett is uniek in de markt. Met een weerstand van 0,049 m2 K/W, bijna de helft van de norm, is deze vloer bijzonder perfect voor vloerverwarming! Uiteraard kunnen deze vloeren ook geplaatst worden op systemen met vloerkoeling, mits het systeem voorzien is van condens bewaking.

 

  • Hollandsche vloeren hoorewege aalter
  • Hollandsche vloeren hoorewege aalter
  • Hollandsche vloeren hoorewege aalter