Een milieubewuste parketvloer van Wicanders

Parket van Wicanders

De natuur levert ons in haar weelderige, exotische wouden een van de meest waardevolle design-materialen waarmee wij onze unieke collectie houten vloeren hebben gecreëerd. In elke fase van het vervaardigingsproces, van selectie tot afwerking, creëert Wicanders® de meest geavanceerde oplossingen voor vloer- bekleding in harmonie met de natuur.

Geïnspireerd door de natuur

Moeder Natuur biedt ons perfectie in de vorm van kostbaar hout, welke Wicanders® selecteert en vervaardigd tot exclusieve vloerbekleding zodat ze u rust en comfort brengen in uw dagelijkse omgeving.

Milieubewust

Wicanders® is gebaseerd op een diep respect voor de natuur, wat de reden is om alleen hout te gebruiken uit gecerti ceerde bossen of op zijn minst vanuit duurzame en legale bosbouw. Vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen, zorgt onze meerlaagse constructie ervoor dat er volledig rendement wordt behaald uit iedere beschikbare houtsoort, waardoor minder grondstoffen worden toegepast dan bij de productie van massieve houten vloeren.

Blijvende schoonheid

Samengesteld in een constructie van meerdere lagen topkwaliteit massief hout. Wicanders Parquet is zeer sterk en duurzaam dankzij baanbrekende productie technologieën. u voelt direct de duurzaamheid van Wicanders Parquet vloeren welke de basis zijn voor optimaal comfort in uw woonruimte voor de komende jaren.

Voor iedereen

Of u nu een vloer zoekt voor nieuwe of gerenoveerde ruimtes, Wicanders® Parquet biedt u een breed assortiment in hout keuzes, afmetingen en afwerkingen aangepast naar uw eigen stijl. Door hoogwaardige afwerkingen benadrukken en verrijken onze parket collecties het natuurlijke textuur van het hout. Van donkere tot lichtere kleurtinten, van klassiek tot meer moderne texturen, Wicanders garandeert dat u een vloer vindt naar uw eigen smaak.