COREtec

Klikvinyl met een kurk onderlaag.

Nieuw in ons gamma COREtec® - De nieuwste revolutie in harde vloerbedekking. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping.

Extreem stabiel

Krimpt niet, zet niet uit, legklaar uit de doos, geen acclimatisatie nodig

Eenvoudig om te plaatsen

De vloeren zijn gemakkelijk te installeren dankzij het handige en gepatenteerde kliksysteem. De planken kunnen bovenop de bestaande vloer geplaatst worden, ideaal dus bij renovatieprojecten.

Eenvoudig om te reinigen

COREtec® klikvloeren zijn warm en geven een groot comfort. Een uiterst functionele vloer die heel gemakkelijk is in onderhoud.

Geen extra ondervloer nodig

De planken kunnen bovenop de bestaande vloer geplaatst worden, ideaal dus bij renovatieprojecten.

100% watervast

COREtec® klikvloeren zijn kwaliteitsvloeren met tegel- en houtmotieven die 100% watervast zijn. COREtec® klikvloeren zijn uitermate geschikt voor natte en vochtige ruimtes zoals keukens, badkamers en toiletten. 

Hoge krasweerstand

Het systeem is populair om zijn zeer strakke uitstraling en goede slijt- en krasweerstand. Dankzij deze vernieuwde slijtvastheid blijft de vloer veel langer mooi.

Akoestisch dempend

De Coretec vloeren zijn akoestisch dempend waardoor voetstappen veel minder storen en omgevingsgeluiden mild worden opgevangen. 

  • Coretec Kurk en Parket Hoorewege Alater vinyl
  • Coretec Kurk en Parket Hoorewege Alater vinyl
  • Coretec Kurk en Parket Hoorewege Alater vinyl
  • Coretec Kurk en Parket Hoorewege Alater vinyl